O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Milestone XProtect Interconnect

Za srednje i veće instalacije

Lokalna sigurnost.
Jednostavno povezivanje.
Centralizovano upravljanje.


Milestone Milestone Interconnect™ povezuje udaljene lokacije za ekonomičan distribuiran video nadzor

Milestone Interconnect za video nadzorMilestone Interconnect je jedinstven koncept koji omogućava povezivanje svih XProtect® softvera za video menadžment, Milestone Haski NVR serije i Milestone Arcus™ uređaja koji sa Milestone premijum softverom, XProtect® Corporate. Milestone Interconnect pruža ekonomičan i fleksibilan način da se dobije centralizovan video nadzor preko geografski rasutih lokacija.

Sa ovim fleksibilnim konceptom, korisnici mogu da izgrade svoja prilagođena rešenja za video nadzor koristeći cenovno povoljnije Milestone proizvode tako da odgovara specifičnim potrebama i budžetu na udaljenim lokacijama. Milestone rešenja na tim lokacijama mogu biti povezana sa naprednim funkcijama XProtect Corporate premijum softvera za video nadzor na glavnoj lokaciji koristeći Milestone Interconnect. Svaki povezani sistem je nezavisan, a može im se pristupiti i upravljati centralno.

Vremenom, male instalacije nadzora se mogu proširiti na više lokacija, što zahteva naprednu funkcionalnost, centralizovano nadgledanje i upravljanje. Milestone Interconnect priprema ove instalacije za budući rast i omogućava korisnicima da unaprede svoje sisteme na više geografskih lokacija kao i praćenje, koordinisan nadzor i upravljanje širom tih lokacija.

Prednosti Milestone Interconnect-a

Milestone Interconnect je idealno rešenje za nadzor raznih industrija koje žele ekonomičan način da se dobije centralizovani nadzor više lokacija raštrkanih širom regiona.

Centralizovani nadzor

Brže rukovanje incidentima budući da operateri u centralnom sistemu mogu da pristupe videu i primaju alarme od povezanih udaljenih lokacija. Centralizovane dnevne operacije, uključujući praćenje i rukovanje video dokazima, za efikasno upravljanje višestrukim samostalnim instalacijama video nadzora. Lako praćenje najkritičnijih oblasti budući da pojedinačne kamere i lokacije mogu biti povezani i efikasno se posmatrani sa jedne lokacije.

Ekonomično rešenje

Smanjene su potrebe za lokalnim obezbeđenjem, operativnim i drugim troškovima održavanja budući da se sistemima može upravljati daljinski a i posete lokacijama su smanjene. Optimizacija skladištenja videa je moguća koristeći raspoloživo udaljeno i centralno skladištenje i mrežne resurse.

Rešenje za sada i budućnost

Proširite jedan manji sistem video nadzora na više više geografskih lokacija kada se javi potreba i koriste Milestone Interconnect da koordinira nadzor i centralizuje upravljanje lokacijama. Povežite pojedinačne kamere ili kompletne udaljene lokacije na XProtect Corporate koristeći Milestone Interconnect za pristup najboljim mogućim funkcionalnostima za kompletan pregled neograničenog broja udaljenih lokacija.

Dokumentacija
Interconnect brošura

Preuzmi dokumentaciju

Probaj
Preuzmi XProtect

Preuzmi softver

Milestone obuka
Milestone Professional Training

Kako kupiti?
IP WAY Partnerski Program

Cenovnik
Cenovnik mrežnih video proizvoda

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz sve IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor