O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Solucije za velike sisteme

Podignite bezbednost na viši nivo

Sa našim bezbednosnim solucijama baziranim na otvorenim IP standardima, možemo obezbediti vašu veliku ili kompleksnu kompaniju.
Kombinujući hardver i softver od naših partnera možemo da kreiramo prilagođenu ili specijalizovanu soluciju koja zadovoljava vaše poslovanje i operativne potrebe - za aerodrome, javni prevoz, gradski nadzor, ili bilo koju drugu složenu instalaciju.

Da li će raditi za vas?

Operater sistema video nadzora

Da. Sve naše solucije su dizajnirane na otvorenim IP standardima, a to znači da lako može da se poveže sa postojećom IT opremom. Ove solucije su fleksibilne i prilagodljive, i radiće odmah sa vašim ruterima, monitorima, kompjuterima, tabletima i pametnim telefonima. 

Solucije za velike sisteme video nadzora

 Povećana bezbednost sa softverom

Podignite bezbednost na viši nivoZaštitite svoje poslovanje sa bezbednosnim kompletnim solucijama uz podršku specijalno napravljenih softvera. U IP WAY-u imamo duboku saradnju sa partnerima proizvođačima softvera i hardvera, obezbeđujući jednostavnu integraciju svakog proizvoda.

Naši partneri obezbeđuju upravljanje videom i bezbednosne solucije za bilo koju industriju ili primenu. Naši partneri, u rasponu od specijalizovanih proizvođača softvera za analitiku do proizvođača video menadžment sistema i kontrole pristupa, koji mogu da uključuju hiljade kamera. Radeći intenzivno sa stručnim kompanijama koje su svetske vodeće kompanije u svojim oblastima, sigurni smo da kod nas možete pronaći IP video i bezbednosnu soluciju visokog kvaliteta koje odgovara vašim zahtevima.

Pronađite pametne solucije za poboljšanje sistemaUpravljajte i obezbedite vaš sistem

Nudimo veliki broj alata za projektovanje i upravljanje sistemima velikih razmera. Ovo uključuje besplatni AXIS Camera Management alat koji olakšava održavanje i unapređenje funkcionalnosti svih vaših kamera, čak i u najvećim instalacijama.

Preuzmite Axis Camera Management besplatno

Softverske solucije za velike sisteme


MILESTONE XPROTECT


Više informacija

NETAVIS OBSERVER


Više informacija

Trening Centar
Zvanične obuke za video nadzor

Pročitaj više

Edu Centar
Stručna literatura iz video nadzora

Pročitaj više

Alati
Objektivi i pixeli - alati za proračun

Proračunaj

Partner?
Da li ste već naš partner?
 

IP WAY Partnerski program