O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Solucije za srednje sisteme

Aktivna bezbednost

Zaštitite svoju kompaniju sa kompletnom bezbednosnom solucijom video nadzora. Nudimo vrhunske kamere, softver i druge proizvode koji stvaraju bezbednosni i dizajnirane za aktivne operatere.

Naše solucije su lake za korišćenje i instalaciju, i napravljene su da savršeno rade u školama, maloprodajama, proizvodnim pogonima i drugim instalacijama srednje veličine. Možete da se odlučite za jedan od naših kompletnih sistemima sa optimizovanim hardverom i softverom, ili da izgradite svoj sistem koristeći naš softver zajedno sa standardnim računarima.

Spreman za upotrebu

Solucije za srednje sisteme video nadzora

Naši Neteye sertifikovani mrežni video snimači su spremni odmah za upotrebu jer su unapred instalirani operativni sistem i softver za video menadžment, Milestone xProtect ili Netavis Observer. Oba VMS-a su intuitivna i laka za korišćenje, što znači da svako može raditi na pronalaženju i eksportovanju video dokaza visoke definicije. U kombinaciji sa Axis mrežnim kamerama, imate sve što je potrebno da sa sigurnošću možete pratiti svoje poslovne prostorije.


AXIS Site Designer za lak i pouzdan dizajn sistema

AXIS Site Designer olakšava dizajn i instalaciju sistema. Ovaj alat daje korisnu dokumentaciju za instalaciju, kao i mogućnost za izvoz kompletne konfiguracije.

AXIS Site Designer dozvoljava unos svih potrebnih informacija o kamernom mestu (visina, uglovi, dubinska oštrina, broj piksela na zadatoj udaljenosti...) i olakšava izbor, filtrirajući Axis kamere na osnovu zadatih kriterijuma. Takođe, dozvoljava unos informacija o aktivnoj i pasivnoj mrežnoj opremi kao i odabranima serverima za video nadzor. Na kraju generiše izveštaj kompletne potrebne opreme za sistem.

Solucije za srednje sisteme video nadzora

 Da li će raditi za vas?

Da. Sve naše solucije su dizajnirane na otvorenim IP standardima, a to znači da lako može da se poveže sa postojećom IT opremom. Ove solucije su fleksibilne i prilagodljive, i radiće odmah sa vašim ruterima, monitorima, kompjuterima, tabletima i pametnim telefonima.Povoljna investicija: video enkoderi

Softverske solucije za srednje sisteme


MILESTONE XPROTECT


Više informacija

NETAVIS OBSERVER


Više informacija

AXIS CAMERA STATION


Više informacija

Trening Centar
Zvanične obuke za video nadzor

Pročitaj više

Edu Centar
Stručna literatura iz video nadzora

Pročitaj više

Alati
Objektivi i pixeli - alati za proračun

Proračunaj

Partner?
Da li ste već naš partner?
 

IP WAY Partnerski program