O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Projekti i dizajn sistema

Dizajniramo pametnije sisteme

Uvećajte svoj poslovni potencijal!

Uz našu podršku, konsultantima, inženjerima i projektantima je olakšan dizajn kompletnih i pouzdanih rešenja za krajnje korinike. Kao kompanija koja je orijentisana ka partnerima, cenimo značaj projektanata - kako za nas, tako i za naše partnere. Upoznavanje mreže projektanata sa pouzdanim, integrisanim rešenjima kroz kvalifikovane profesionalne kanale je u samom srcu naše ponude. Imamo odličnu saradnju sa projektantima, inženjerima i konsultantima bezbednosti

Inovacija kao formula

Kombinujući naše iskustvo sa inteligentnim tehnologijama, mi vam nudimo pouzdan i najpotpuniji portfolio proizvoda u industriji. Pored toga, na raspolaganju su softverski alati i aplikacije koje olakšavaju izbor proizvoda i integraciju sa VMS softverima.

Radeći zajedno sa vodećim hardverskim i softverskim proizvođačima, stvorili smo pravu lepezu mogućnosti. Ova saradnja rezultuje u tehnološkim inovacijama i realnim rešenjima primenjivim na vaš dizajn.

Snaga je u znanju

U našem IP WAY Trening Centru smo velikim delom posvećeni projektovanju sistema. "Axis Communications Academy" i "Milestone Professional Training" su vredan resurs koji će vam pomoći da ostanete u toku sa najnovijim tehnologijama mrežnog video nadzora. I za pouzdanu realizaciju, možete verovati IP WAY srtifikovanim profesionalcima u specifikacijama vaših projekata. Mi radimo zajedno da stvorimo jedinstvenu priliku za partnere, konsultanate i krajnje korinike. Mi kombinujemo vaše povratne informacije sa stručnošću naših prodajnih inženjera i pretvaramo tehničke specifikacije proizvoda u pametnija rešenja za krajnje korisnike.

Lider u regionu

Od pionirskih prvih velikih instalacija IP video sistema 2006 godine, IP WAY je ostao na čelu IP video nadzor industrije u regionu. Kada radite sa nama, vi ste povezani sa globalnim organizacijama sa jakim lokalnim prisustvom.

Dokumentacija

Tehnička dokumentacija
Projektna dokumentacija
A&E specifikacije

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor