O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
IP WAY demo centar

IP WAY Demo Centar

Budite jedan korak ispred

Voleli bismo da vas pozovemo da lično iskusite naš demo centar, gde se razmenjuju ideje i gde gradimo naše trajne odnose sa partnerima i klijentima. Mi smo zainteresovani da se upoznamo sa vašim specifičnim izazovima i mogućnostima, kao i da vam pokažemo komercijalne prednosti mrežnog videa i pružimo vam vredno znanje o tome kako da doprinesete kreiranju pametnijeg, bezbednijeg i sigurnijeg sveta.

Poseta IP WAY Demo Centru vam pruža ekskluzivnu priliku da razumete čitav spektar proizvoda i solucija koje nudimo i da vidite kako mogu uticati na vaš posao.

Lideri u regionu

Kao vodeći stručnjaci u našem regionu u tehnološkoj smeni prema digitalnom video nadzoru, IP WAY ima partnere koji su svetski lideri na tržištu mrežnih video proizvoda i zajedno sa našom ekskluzivnom partnerskom mrežom vam možemo pomoći da rešite vaše izazove.

U našem IP WAY Demo Centru vam dajemo mogućnost da istražite naše visoko kvalitetne i inovativne proizvode. Vaši stručnjaci mogu da nauče i informišu se o širini naše ponude i kako mogu da imaju koristi i transformišu svoje poslovanje.

Dođite u posetu!

Dobićete mogućnost da se upoznate sa najnovijim tehnologijama i provedete dragoceno vreme sa našim posvećenih tehničkim osobljem razmenjujući ideje. Pozivamo Vas da doživite naš pogled i ostanete jedan korak ispred sa nama.

Posetite nas!

To nije sve...

IP Video Solucije

IP Video Solucije

IP WAY organizuje stručne prezentacije svakog meseca u našim poslovnim prostorijama. Ovo je događaj koji se održava već duže od 2 godine.

Iskoristite sjajnu priliku da među prvima saznate kojom brzinom napreduju nove IP tehnologije. Do sada su takvu mogućnost mnogi uveliko iskoristili.
 

Profesionalne obuke u trening centru

Zvanične obuke

Iskoristite prednosti naših zvaničnih treninga u IP WAY Trening Centru. Počnite učenje sa Axis i Milestone obukama.
I počnite odmah!

Edukacija

Edukacija

Naša tehnička podrška vam pruža efikasnu pomoć za naše proizvode sa online, telefonskim i mail uslugama podrške kao i stručnim obukama.